register gallery
 

Go Back   Mazdaspeed Forums >
MAZDASPEED SECTION
>
Mazdaspeed 3/6 MZR Gen1 Forums (2006-2009)
> MazdaSpeed 3/6 - Car Audio & Electronics

MazdaSpeed 3/6 - Car Audio & Electronics MazdaSpeed 3/6 - Car Audio & Electronics - Tired of that stock stereo? Installing Nav units or mods to your current system? Come talk about it here.


Welcome to Mazdaspeed Forums .

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

*When you join MSF as a registered user, there will be No Ads.

*Registered Members get access to the Off Topic Area of the Forum

*Registered Members have an opportunity to upgrade their accounts to VIP, which brings a host of goddies for supporting MSF such as Raffles, Additional Forum Access, More PM Storage, The ability to upload more Images and many other enhancements.

*Registered members also get access to the live chat box!
Reply
 
Bookmark and Share LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
 Old 01-10-2018, 06:04 PM   #1
 
dyh475's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 22   (View Stats)
iTrader: (0)
Rep Power: 0
dyh475 will become famous soon enough
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
(Thread Starter)
Not Ranked  0 score     
Default Bose head unit power flicker

The head unit in my 08.5 GT flickers like it's starting up. Occasionally it'll fully start up with the BOSE screen and will work just fine but can go out at anytime and get stuck flickering and unresponsive.

While it's flickering the clock and climate control screen works just fine.

Has anyone ran into this before or have any ideas on how to trouble this issue?
dyh475 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will a non bose 6 disk mechanism fit a bose head unit? fasteddie128 MazdaSpeed 3/6 - Car Audio & Electronics 1 12-11-2014 07:41 PM
Troubleshooting head unit and bose amp h.h.sk1nny MazdaSpeed 3/6 - Car Audio & Electronics 6 06-23-2014 07:18 PM
Question for anyone who has integrated an amp/sub with the OEM Bose head unit... ganderson 2010 MS3 - Car Audio & Electronics 2 04-30-2011 12:34 PM
Bose Head Unit/system mrmonk7663 CX-7 > Car Audio & Electronics 7 12-22-2010 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:15 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors
Template-Modifications by TMS
©Copyright 2008 ; 2014 Cymru Internet Services LLC | FYHN™ Autosports HQ
Ad Management plugin by RedTyger
Page generated in 0.22942 seconds with 20 queries