Mazdaspeed Forums

Mazdaspeed Forums (http://www.mazdaspeedforums.org/forum/)
-   Gen2 MS3 General Discussion (http://www.mazdaspeedforums.org/forum/f544/)
-   -   Dash lit up like a Christmas Tree after replacing Clutch Pedal Assembly (http://www.mazdaspeedforums.org/forum/f544/dash-lit-up-like-christmas-tree-after-220099/)

Tr33x0rs 02-13-2019 07:26 AM

Dash lit up like a Christmas Tree after replacing Clutch Pedal Assembly
 
1 Attachment(s)
I just followed these instructions to replace my clutch pedal assembly and I thought all went well: https://www.mazdaspeeds.org/index.ph...42/#post-64425

I do have an issue once I start the car. The dashboard lights up light a Christmas tree and I have weird things happening. My dash lights wouldn't come on initially. I also have to hold the power button down for 5 seconds to power off the car. I took off the lower dash panel to make sure that everything was plugged in properly, and it was. I noticed then my dash lights came on, but I'm still having almost all my lights on my dash come on. I do have a Cobb Accessport and noticed it was saying something about a theft alert (maybe because I unplugged the BCM module? I'm not sure).

Any idea what might cause this? I didn't get to bleeding the clutch as I want to resolve this issue first. I looked down by the pedals and I didn't see any sheared or torn wires. I was as gentle as possible getting the new clutch assembly in but obviously something is wrong. I have attached a picture of all the lights on my dash. Thank you in advance for the help.


All times are GMT -7. The time now is 09:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors

©Copyright 2008 ; 2019 Cymru Internet Services LLC | FYHN™ Autosports HQ
Ad Management plugin by RedTyger

Page generated in 0.16901 seconds with 11 queries