register gallery
 

Go Back   Mazdaspeed Forums >
MAZDASPEED SECTION
>
Mazdaspeed 3 MZR Gen2 Forums (2010-2013)
> Gen2 MS3 General Discussion


Welcome to Mazdaspeed Forums .

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

*When you join MSF as a registered user, there will be No Ads.

*Registered Members get access to the Off Topic Area of the Forum

*Registered Members have an opportunity to upgrade their accounts to VIP, which brings a host of goddies for supporting MSF such as Raffles, Additional Forum Access, More PM Storage, The ability to upload more Images and many other enhancements.

*Registered members also get access to the live chat box!
Reply
 
Bookmark and Share LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
 Old 09-11-2019, 11:44 PM   #1
 
boostin92hatch's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 9   (View Stats)
iTrader: (0)
Rep Power: 0
boostin92hatch will become famous soon enough
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
(Thread Starter)
Not Ranked  0 score     
Default Random Misfire Code p0300

Looking for help with my 2012 speed. Lately I have been getting the random misfire code P0300 along with flashing CEL. The CEL will only flash if im cursing at highway speed and left off the throttle to stay with traffic. Never happens under boost or heavy acceleration. Never happens in city traffic or street driving, only at highway speeds with letting off. Car runs great and has good power, and I can never feel or hear the misfire...just flashing CEL

So far I have swapped and 2 sets of plugs, egr delete, MAF cleaning, and checked for vacuum leaks.

Any help would be great...
Thanks
boostin92hatch is online now   Reply With Quote
 Old 09-12-2019, 04:14 AM   #2
Police - Grammarhead
 
Vansquish's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Metro Detroit, MI
Posts: 6,394
iTrader: (1)
Rep Power: 3698
Vansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the worldVansquish is the leader of the world
Thanks: 8,661
Thanked 6,967 Times in 2,773 Posts
Groans: 1,898
Groaned at 45 Times in 26 Posts
Default

What was the gap on the plugs?
__________________
Having trouble finding something on MSF? Use MS3Shadow's search tool:SEARCH MSF HERE!

Vansquish is offline   Reply With Quote
 Old 09-12-2019, 09:15 AM   #3
 
boostin92hatch's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 9   (View Stats)
iTrader: (0)
Rep Power: 0
boostin92hatch will become famous soon enough
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
(Thread Starter)
Not Ranked  0 score     
Default

Originally Posted by Vansquish View Post
What was the gap on the plugs?
1st set was .028
2nd set to .026
boostin92hatch is online now   Reply With Quote
 Old Today, 10:03 AM   #4
 
boostin92hatch's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 9   (View Stats)
iTrader: (0)
Rep Power: 0
boostin92hatch will become famous soon enough
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
(Thread Starter)
Not Ranked  0 score     
Default

changed motor mount, misfire is gone. going on 3 days misfire free
boostin92hatch is online now   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to boostin92hatch For This Useful Post:
Db09ms3 (Today)
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
boostin92hatch
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P0300 Random Misfire sdevari1 MazdaSpeed 3/6 - Troubleshoot/Diagnostics 2 05-06-2019 08:40 AM
P0300-Random Misfire Code codykruger MazdaSpeed 3/6 - Troubleshoot/Diagnostics 19 05-22-2018 09:46 AM
p0300 code ( random misfire Speed3kid93 MazdaSpeed 3/6 - ECU Computer Tuning 1 03-01-2018 04:26 AM
p0300 random misfire ap101515 2010 MS3 - Troubleshoot/Diagnostics 5 09-07-2015 10:57 PM
Yet another p0300 thread Random misfire aeMS3 2010 MS3 - Troubleshoot/Diagnostics 5 05-05-2015 07:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:07 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors
Template-Modifications by TMS
©Copyright 2008 ; 2019 Cymru Internet Services LLC | FYHN™ Autosports HQ
Ad Management plugin by RedTyger
Page generated in 0.24111 seconds with 21 queries